WAT IS AERSPIRE

project Eindhoven

AERspire levert een esthetische zonne-energie oplossing die dakbedekking en energieopwekking in één is. Het volledige dakvlak wordt gevuld met elementen waarvan de meesten actief zijn en dus energie opwekken. Het resterende dakvlak wordt opgevuld met elementen met dezelfde uitstraling maar wekken geen energie op.

 

AERspire levert een totaaloplossing. Een modulaire opbouw van elementen en beschikbare nok-, goot-, en zijafwerkingen zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en uw project.

 

We denken met u mee vanaf het ontwerp en neemt de verantwoordelijkheid tot en met de ingebruikname, zowel voor nieuwbouw als renovatie projecten.

VISIE AERSPIRE

Onze wereld bevindt zich momenteel in een enorme energietransitie. In de nabije toekomst zal hernieuwbare energie als energievoorziening domineren en zal solar energie de belangrijkste bron van duurzame energie in onze woonomgeving worden. Hierbij zal de focus verschuiven naar esthetisch geïntegreerde oplossingen die direct als bouwelement fungeren.

 

De oprichters, Esther Philipse en Alfred van Hese, verwonderden zich al jaren dat er geen mooie, kwalitatief betaalbare solar oplossingen op de markt beschikbaar waren. Met hun decennia lange expertise in deze industrie startten ze daarom in 2012 de ontwikkeling van een nieuw innovatief concept en zo werd in 2013 AERspire opgericht.

 

Het doel was de ontwikkeling van een eenvoudige, hoog kwalitatieve oplossing, te integreren in de bouwschil. Om een homogene esthetische uitstraling te verkrijgen moest het product volledige dakvlak vullend zijn. Bovenal moest het dak betaalbaar zijn. Deze oplossing is AER genaamd, het ‘Aesthetic Energy Roof’.

 

Maak in onderstaande video kennis met de organisatie van AERspire en ervaar onze betrokkenheid. Bij u, bij de bouwsector, bij onze wereld.

TEAM

AERspire heeft een team van gedreven mensen. Wij zijn sterk in samenwerking met toegewijde partners om tot de juiste, geïntegreerde dakoplossing maar ook de juiste service te komen. We hechten grote waarde aan het bieden van kwaliteit en helderheid tot in de kleinste details. Wij streven samen naar een esthetisch duurzame woonomgeving. Een omgeving waarin we trots kunnen zijn op de uitstraling van duurzame producten zoals zonne-energie.

ESTHER PHILIPSE/

CEO

ALFRED VAN HESE/

CTO

ILONA VAN DER WAALS/

BUSINESS DEVELOPMENT

MATHIJS LORMANS/

ENGINEERING

INSTALLATIE TEAM/

INSTALLATEURS

AWARDS

Kwaliteit wordt beloond. AERspire behaalde eerder de volgende awards:

PARTNERS

Ter ontwikkeling van de producten en de organisatie werkt AERspire samen met nationale en internationale partners, zoals: