Architect

Esthetische duurzaamheid is mogelijk

Voor de meeste architecten staan de visueel-esthetische aspecten voorop. Ruimtelijke objecten creëren met behulp van lijnen, vormen, kleuren en textuur. Dit alles binnen de wensen en eisen van de opdrachtgever. Duurzaamheid wordt daarbij een steeds belangrijker thema.

 

In een vroeg stadium van het creatieve proces brengen wij graag onze expertise in. Op basis van de bewonerswensen zijn de eisen op gebied van duurzaamheid, comfort en energieprestaties bekend. AERspire denkt vervolgens op detailniveau mee met de integratie van het zonne energie dak in het gehele ontwerp.

 

100% Ontwerpvrijheid

Esthetische duurzaamheid in de woningbouw vraagt daarom om slimme oplossingen waarmee het comfort voor de bewoner én de kwaliteit van de woning gegarandeerd hoog zijn. Met een geïntegreerd zonnepanelen energie dak van AERspire kan dat. Door het modulaire systeem zijn ontwerpen altijd passend en dakvullend te maken. Bijkomend resultaat is dat de ventilatie en aansluiting op de installaties, nok en gootsteen optimaal zijn. Dit geeft u 100% ontwerpvrijheid.

 

Ook de combinatie met andere materialen zoals zink, riet en een vlakke dakpan zijn mogelijk met AERspire zonnepanelen en zorgen voor een fraai totaalbeeld, geen deeloplossingen. Voor bijzondere projecten, kunnen wij ook andere kleurstellingen en prints leveren. Tevens wordt er gewerkt aan de toepassing in gevels en balustrades. Dit maakt u als architect flexibel in uw ontwerpen.

 

Niet alleen mooi, maar ook maximale prestatie

Wij maken gebruik van de best beschikbare module technologie gebaseerd op glas- glas. Hierdoor is er geen risico op vochtindringing en zorgt dit voor een uitstekende levensduur en is het dak onderhoudsarm. Daardoor zijn de totale onderhoudskosten gunstig. Optimale langdurige opbrengst prestaties worden gehaald door optimale productkoeling dankzij het innovatieve bevestigingssysteem.

 

AERspire partner van ontwerp tot ingebruikname

AERspire weet dat de ‘controle’ op de bouwplaats over het algemeen moeilijk maar wel noodzakelijk is. Wij weten als geen ander wat het betekent als er onzorgvuldig met onze producten omgegaan wordt. AERspire levert niet alleen een product maar neemt daarom de verantwoordelijkheid tot en met de installatie en bedrijfsname van het volledige AERspire systeem.

 

AERspire hecht veel waarde aan de bewustwording van het gebruik van de zelf opgewekte energie. Bewoners worden daarom bij oplevering voorzien van de juiste informatie. Begeleiding wordt vervolgens geboden via toegang tot een online platform waar informatie over de performance en de opbrengsten van het AERspire systeem bekeken kunnen worden.

 

 

Klik hier voor inspiratie.

Klik hier om meer informatie te ontvangen over de architectonische mogelijkheden van AERspire.