Bouwbedrijf

Partner in het volledige bouwproces

Als bouwbedrijf bent u op zoek naar partners die in een vroeg stadium van een project meedenken. AERspire doet dat en kan dat. Onze specialistische kennis over geïntegreerde zonne energie oplossingen als bouwcomponent biedt al in de schetsontwerp fase meerwaarde. Samen met de architect, constructeur, relevante onderaannemers en installateur gaan we aan de slag met de functionele eisen van de opdrachtgever. In zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten kunnen wij onze expertise leveren.

 

AERspire weet dat de ‘controle’ op de bouwplaats over het algemeen moeilijk maar wel noodzakelijk is. Wij weten als geen ander wat het betekent als er onzorgvuldig met onze producten omgegaan wordt. AERspire levert niet alleen een product maar neemt daarom de verantwoordelijkheid tot en met de installatie en inbedrijfname van het volledige AERspire systeem.

 

Geïntegreerd bouwcomponent

De energie dakoplossing van AERspire is een volledig geïntegreerd bouwcomponent. Het is dakbedekking en energieopwekking in één. Hiermee zijn de steeds strengere energieprestatie normen eenvoudig haalbaar. De modulariteit van elementen inclusief afwerking van de nok, de goten, de kopgevels zorgen voor een totaaloplossing. Ons product is van hoogwaardige kwaliteit, is eenvoudig en veilig te installeren en levert maximale prestaties met minimale hoeveelheid materialen.

 

Maximale prestatie

De modulaire elementen zijn slim ontworpen met maximalisatie in eenvoud. Het gebruik van de beste module technologie, gebaseerd op glas-glas, zorgt voor een optimaal rendement, gegarandeerd hoge prestaties en lage onderhoudskosten. De TCO (total costs of ownership) is aantrekkelijk gedurende de levensduur van de woning.

 

Het bevestigingssysteem is zo ontworpen dat het flexibel toe te passen is op zo goed als elke onderconstructie. Het zorgt voor een optimale ventilatie en dus maximale warmteafgifte van de AER PV elementen.

 

VCA certificatie

AERspire heeft veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel staan. Daarom zijn alle AERspire medewerkers VCA gecertificeerd. Het VCA bedijfscertificaat borgt bovendien de werkmethodieken en procedures.

 

 

Klik hier om meer informatie te ontvangen over de constructieve mogelijkheden van AERspire.

Klik hier om onze product datasheets te ontvangen.