Dakvullend AERspire solardak te combineren met riet

AERspire is volledig dakvlakvullend. Zo kunnen AERspire panelen worden gecombineerd met passtukken zodat een volledig dakvlak gevuld kan worden met behoud van de homogene uitstraling. Ook is het mogelijk om AERspire te combineren met andere dakmaterialen, zoals zink, riet of stenen dakpannen. Dit geeft architecten, bouwbedrijven en bewoners enorme vrijheid en creativiteit om te komen tot een esthetisch strak ontwerp passend bij de uitstraling van de woning.

In een vroeg stadium van het creatieve proces brengen wij graag onze expertise in. Op basis van de bewonerswensen zijn de eisen op gebied van duurzaamheid, comfort en energieprestaties bekend. AERspire denkt vervolgens op detailniveau mee met de integratie van het solar dak in het gehele ontwerp. Bijkomend resultaat is dat de ventilatie en aansluiting op de installaties, nok en gootsteen optimaal zijn.

De frameloze module heeft meerdere voordelen. Zichtbaar is er geen mos- of algvorming. Ook is het dak onderhoudsarm. Daardoor zijn de totale onderhoudskosten gunstig.LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.