DUURZAAM BOUWEN MET AERSPIRE

Duurzaam en energieneutraal bouwen vraagt om een andere manier van samenwerken. En een andere manier van bouwen. Vanuit de functionele eisen wordt al bij de start van een bouwproject, specialistische kennis gebundeld om zo tot een kwalitatieve nul-op-de-meter woning te komen die in een korte tijd kan worden gerealiseerd. Samenwerken met het bundelen van de expertises. Waar mogelijk activiteiten verschuiven van de bouwplaats naar de fabriek. De gezamenlijke opgave is om slim esthetisch te verduurzamen.

 

AERspire biedt daarom een esthetische én slimme oplossing. Als compleet bouwcomponent is het AERspire systeem naadloos te integreren in één of meerdere woningen.

Lees hieronder meer over nieuwbouw en renovatie projecten.

Nieuwbouw

Woningen die nu worden gebouwd, dienen ook op lange termijn te voldoen aan de esthetische, kwalitatieve en energetische wensen. Vanaf 2050 moeten immers alle woningen in Nederland minimaal energieneutraal zijn.

 

Woningen die nu worden gebouwd, dienen ook op lange termijn te voldoen aan de esthetische, kwalitatieve en energetische wensen. Vanaf 2050 moeten immers alle woningen in Nederland minimaal energieneutraal zijn. AERspire biedt voor duurzaam bouwen een esthetische én slimme oplossing. Niet alleen een mooie uitstraling maar ook de best beschikbare module technologie, gebaseerd op glas-glas elementen, wat zorgt voor een maximale levensduur van uw energiedak.

 

AERspire denkt met u mee om onze mooie zonnepanelen te integreren in uw nieuwbouw woning. Van ontwerp tot en met de installatie biedt het team van AERspire de juiste begeleiding. We denken in een vroegtijdig stadium mee als de eisen op gebied van duurzaamheid, comfort en energieprestaties bekend zijn. Vaak communiceren we al in de ontwerp fase met de architect over de mogelijkheden afgestemd op de wensen van de klant. Al een stapje verder in de detaillering? Direct communiceren met de aannemer of installateur doen we ook. AERspire heeft kennis van de bouw en installatiebranche. De verdeling van activiteiten en levering van materialen wordt in een vroegtijdig stadium afgestemd zodat het duidelijk is wie wat en welke activiteiten voor zijn rekening neemt. Hierin zijn wij erg flexibel.

 

Samenwerken met de projectinstallateur of volledig onder onze regie, allebei is mogelijk. In dat laatste geval nemen wij het systeem in bedrijf en dragen het aan de gebruiker over.

Renovatie

Ook voor bestaande woningen en herbestemming van woningen biedt AERspire een mooie zonnepanelen oplossing. Duurzaam en mooi. Bij vervanging van de dakpannen of het modificeren van een bestaand dak is het AERspire solar dak direct te integreren als de nieuwe dakbedekking. Zo fungeert ons product als directe vervanging van uw huidige dakbedekking én wordt er tevens energie opgewekt met een mooi financieel rendement.

 

In renovatie projecten werken wij samen met uw lokale aannemer of dakspecialist. Een partij waar u zich goed bij voelt of waar u al de beste ervaringen mee heeft.

 

Of het gaat om één of meerdere woningen, de renovatie wordt met u door AERspire zorgvuldig voorbereid en opgeleverd. AERspire is betrokken vanaf de eerste schetsontwerpen tot met de installatie en oplevering van het project. Alle details worden vooraf goed uitgewerkt en doorgesproken zodat het duidelijk is wie welke verantwoordelijkheid heeft. Renovatie projecten vragen toch net weer om een andere aanpak dan nieuwbouw projecten.

 

Het gehele kernteam van AERspire is VCA gecertificeerd en staat u bij gedurende het gehele renovatieproject.

renovatie 900x600

Klik hier om meer informatie te ontvangen over de constructieve mogelijkheden van AERspire.

Klik hier om voorbeelden van onze gerealiseerde projecten te zien.