Installateur

Onderscheidend door mooie zonnepanelen en eenvoudige installatie

Hoe mooi zou het zijn om je in de markt te kunnen onderscheiden met een mooi zonne energie systeem gebaseerd op de best beschikbare module technologie met eenvoudige installatie? Een bijdrage leveren aan een betere uitstraling van solar toepassingen in onze gebouwde omgeving? Het energie dak van AERspire is dakbedekking en energieopwekking in één en bestaat uit geïntegreerde zonnepanelen. Door het modulaire systeem van actieve en passieve elementen kan het volledig dakvlak gevuld worden. Frameloze glas-glas elementen, esthetische eenvoud in een slimme oplossing!

 

Kwaliteit, eenvoud en veilige installatie

Ons product is van hoogwaardige kwaliteit, is eenvoudig en veilig te installeren en levert maximale prestaties met minimale hoeveelheid materialen. Door gebruik te maken van glas-glas module technologie kunnen wij langere en betere garanties afgeven.

 

Het AER bevestigingssysteem kan in prefab samengestelde delen op de bouw aangeleverd worden. De fixering van de profielen gebeurt met stokschroeven direct in de isolatie zonder de noodzaak van panlatten. Het samenstel van de verticale en horizontale profielen zorgt voor de volledige uitlijning van het dakvlak en compenseert de aanwezige toleranties. Voor de isolatie platen met verhoogde riggers passen we een beugel toe waarmee het verticale profiel overbodig wordt. Wanneer het AER montagesysteem volledig geïnstalleerd is, worden de AER elementen middels “onzichtbare” achterzijde beugels aan het bevestigingssysteem gemonteerd. Zo eenvoudig is de installatie!

 

Zonnepanelen die ook dakbedekking zijn

De AERspire oplossing is een dakoplossing. Dit betekent dat naast de AER PV en AER dummy elementen we ook de randafwerking leveren. Afhankelijk van de wens van de klant en de dakconfiguratie bieden wij verschillende mogelijke uitvoeringen in goot, nok en zijafwerking aan. Onafhankelijk welke uitvoering de voorkeur heeft, er is maximale aandacht besteedt aan de ventilatie en warmteoverdracht van de panelen naar de volledig vrije schacht achter de panelen. Combinaties van AER elementen met andere soorten dakbedekking in hetzelfde dakvlak zijn ook mogelijk.

 

De juiste begeleiding: kennis en ervaring

Het team van AERspire biedt u de juiste begeleiding om uw klanten uitstekend te bedienen. We kijken mee naar de mogelijke toepassingen, de optimale dakvlakinvulling en opbrengst en de hierbij horende optimale product keuzes. Aangezien we zelf jarenlange ervaring hebben met het installeren van onze energiedaken, weten we waarover we het hebben en kunnen we u optimaal ondersteunen tijdens het installatieproces. Onze samenwerking start met een training in de praktijk zodat u met een goed gevoel onderweg naar uw klant kunt.

 

Samenwerken met ons?

Voor onze landelijk dekking zijn we continue op zoek naar goede installateurs en partnerbedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en helder communiceren met oog voor detail.

 

Interesse om met ons samen te werken? Neem contact met ons op!

 

 

Klik hier om meer informatie te ontvangen over de constructieve mogelijkheden van AERspire.