Particulier

Mooie zonnepanelen op uw dak

Overweegt u uw energieprestaties te verbeteren en zonne energie op te wekken op uw eigen dak? Vindt u ook dat traditionele zonnepanelen niet mooi zijn? AERspire biedt u de juiste energie dakoplossing met mooie zonnepanelen geïntegreerd in uw dak.

 

Dakbedekking en energieopwekking in één

Met AERspire heeft u een mooie solar oplossing met de dakbedekking en energieopwekking in één. Samen met uw installateur en/of architect denkt AERspire mee om onze mooie zonnepanelen te integreren in uw woning. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie plannen aan uw woning bieden wij de beste en mooiste oplossing.

 

Voordelen van AERspire geïntegreerde zonnepanelen

Door de glas-glas techniek is er optimale bescherming van de zonnecel. Hierdoor zijn het rendement en levensduur optimaal. De gegarandeerde kwaliteit van het AERspire dak zorgt voor hoge energie opbrengsten over een langere periode.

 

Het frameloze product heeft naast de mooiere uitstraling meerdere voordelen. Water blijft nergens achter, er is geen zichtbare mos- of algvorming. Het dak is onderhoudsarm. Daardoor zijn de totale onderhoudskosten gunstig.

 

Het AERspire systeem is zo ontworpen dat het zorgt voor een optimale ventilatie en dus maximale warmte afgifte van de AER PV elementen. De lagere temperatuur zorgt voor een hogere opbrengst en een langere levensduur dan conventionele panelen, zelfs bij hoge zomerse temperaturen.

 

Volgens een onderzoek van de ABNAMRO verhogen zonnepanelen op dit moment al de waarde van uw huis. Een huis blijkt niet alleen makkelijker te verkopen, maar ook meer waard te zijn. Een goede investering dus! En de AERspire oplossing heeft ook nog eens een mooiere uitstraling, een betere garantie en een langere levensduur dan de oplossingen met conventionele panelen.

 

  • Mooie zonnepanelen – dakvlakvullend
  • Dakbedekking en energieopwekking in één
  • Lange levensduur
  • Maximale prestatie- optimaal rendement
  • Direct geld verdienen

 

Opbrengst AERspire energiedak via online platform

AERspire hecht veel waarde aan de bewustwording van het gebruik van de zelf opgewekte energie. U wordt daarom bij oplevering voorzien van de juiste informatie. Informatie wordt geboden via toegang tot een online platform waar u op elk moment informatie over de performance en de opbrengsten van uw AERspire systeem kan bekijken.

 

 

Heeft u vragen over opbrengt, rendement, kosten of prijs van onze AERspire zonnepanelen of wilt u andere aanvullende informatie? Neem contact met ons op via info@aerspire.com of 040-240 5800

 

Klik hier om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van AERspire, voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Klik hier om voorbeelden van onze gerealiseerde woningen te bekijken.