Particulier

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen aan uw woning? Wilt u uw energieprestaties verbeteren met een esthetische oplossing? AERspire biedt de juiste solar dakoplossing.

Met AERspire heeft u een esthetische solar oplossing met de dakbedekking en energieopwekking in één waarbij u gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit en een lage kWhr prijs voor uw electriciteit. Samen met uw installateur en/of architect denkt AERspire mee om het solar dak te integreren in uw woning.

Door de glas-glas techniek is er optimale bescherming van de zonnecel. Hierdoor zijn het rendement en levensduur optimaal. De gegarandeerde kwaliteit van het AERspire dak zorgt voor hoge energieopbrengsten over een langere periode.

Het frameloze product heeft naast de mooiere uitstraling meerdere voordelen. Water blijft nergens achter, er is geen zichtbare mos- of algvorming. Slechts 1 uitzettingscoëfficiënt door het gebruik van 1 materiaal wat risico’s en problemen in de tijd voorkomt. Het dak is onderhoudsarm. Daardoor zijn de totale onderhoudskosten gunstig.

De modulaire productportfolio van AERspire bevat verschillende producttypes en productafmetingen. Graag kijken wij vroegtijdig mee in het ontwerp van uw woning zodat we samen tot de meest optimale invulling kunnen komen. De afmetingen van het dakvlak, de gewenste hoeveelheid op te wekken elektriciteit en uw voorkeuren voor de uiteindelijke uitstraling spelen hier allemaal een belangrijke rol in.

AERspire hecht veel waarde aan de bewustwording van het gebruik van de zelf opgewekte energie. U wordt daarom bij oplevering voorzien van de juiste informatie. Informatie wordt geboden via toegang tot een online platform waar u op elk moment informatie over de performance en de opbrengsten van uw AERspire systeem kan bekijken.

Volgens een onderzoek van de ABNAMRO verhogen zonnepanelen op dit moment al de waarde van uw huis. Een huis blijkt niet alleen makkelijker te verkopen, maar ook meer waard te zijn. Een goede investering dus! En de AERspire oplossing heeft ook nog eens een mooiere uitstraling, een betere garantie en een langere levensduur dan de oplossingen met conventionele panelen.

Klik hier om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van AERspire, voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

[mk_page_section][/mk_page_section]LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.