AERSPIRE IS ER VOOR U

AERspire is er voor iedereen.

Kies uw vakgebied en lees hoe wij met u kunnen samenwerken.

Architect

Bouwbedrijf

Installateur

Woningbouwvereniging

REFERENTIES

Benieuwd naar de ervaringen van onze partners en klanten?

“We betrekken producenten van slimme producten al in het ontwerptraject bij het project. Slimme producten zijn voor ons producten die een combinatie maken van slimme oplossingen. AERspire is een mooi voorbeeld omdat we het daar niet hebben over een laag dakpannen met hierop een laag zonnepanelen maar een geïntegreerd systeem, wind en regen bestendig wat daarbij ook nog als PV paneel werkt.”

“Onze woning valt onder toezicht van de monumentencommissie en daarom waren zonnepanelen niet toegestaan. Met het systeem van AERspire bleek dit wel mogelijk! Over de gehele breedte van het dakvlak is deze mooi esthetische oplossing toegepast. We hebben zeer prettig samengewerkt. En in het eerste jaar realiseerden we al een boven verwachting goed rendement.”

“AERspire een goed product voor ons omdat het kneedbaar is. Wij kunnen met het project aan de slag en krijgen AERspire goed passend in het ontwerp. Naast dat er nagedacht is over het energetische en het bouwkundige verhaal, is er ook nog flexibiliteit voor de architect. Dat maakt dit product voor ons heel erg aantrekkelijk.”

“Wat mij erg aanspreekt in AERspire is de expertise en kennis die in de organisatie heeft, op alle vlakken.  AERspire levert reeds in de ontwerpfase een belangrijke bijdrage in het traject en neemt de verantwoordelijkheid tot en met oplevering aan onze klant op de bouwplaats. Alles onder 1 dak.”

“De zonnecellen zitten tussen twee glasplaten ‘geklemd’. Naar verwachting zal deze glas-glas techniek van AERspire de levensduur aanzienlijk verlengen. Dit TCO* aspect maakt het gehele plaatje interessant voor zowel corporaties als beleggers.” *’Total Cost of Ownership’